Julia Ruitenberg

Crew wanted for graduation film: "I haven't left yet"

Crew wanted for graduation film: "I haven't left yet"


(auto-translated from Dutch)

I'm Not Gone Yet is a short coming-of-age film and follows Hilde. Hilde is 23 and left the place where she grew up four years ago with the idea of never returning. When Hilde was young she always felt at ease with Ruben's family, a stark contrast from what she experienced at home at the time. Hilde was happy with them and Hilde would like to relive that. When Ruben's father dies, Hilde decides to return to the village where she grew up for his funeral. Although she vowed not to do this again four years ago. Hilde is reminded of many good memories there, but she is also confronted with some traumatic memories and she has to face certain things that she has repressed for years. During her visit in the evening, she has a deep conversation with Ruben about what it means to be happy and content where she is. Will she be able to embrace who she is?
I'm Not Gone Yet is an exploration of friendship, self-discovery and the battle against inner demons.
The film shows that accepting the past and embracing who we are can be the key to happiness.

What do we offer?
Since this production is a graduation film, we do not have a fairly large budget. Travel costs and other expenses will be reimbursed. There is also a small budget for crew, but this is not very large.

Type
studentenproductie

Location
Zuid-Limburg

Description
Dear potential crew members,

We are looking for talented and dedicated creators to fill several key roles within our crew. Whether you are an experienced makeup artist, an inventive production designer, a skilled sound engineer, or an enthusiastic production coordinator, we invite you to participate in this exciting project.

If you are interested in joining our team and contributing to this exciting film project, read on to learn more about the available roles.

Job requirements / profile
Best Boy/Girl:

We zoeken een ervaren en toegewijde best boy/girl die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de gaffer bij de opstelling van belichting. De ideale kandidaat moet bekend zijn met het werken op filmsets en in staat zijn om efficiënt te werken onder druk.

First Assistant Director (1st AD):

We zoeken een gedreven First Assistant Director (1st AD) die een cruciale rol zal spelen in het coördineren en organiseren van het productieproces. De ideale kandidaat moet bekend zijn met het opstellen van productieschema's, het coördineren van de cast- en crewcalls, en het ondersteunen van de regisseur tijdens het filmen. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en een passie voor filmmaken zijn essentieel voor deze rol.

Production Designer:

We zoeken een getalenteerde production designer die verantwoordelijk is voor het creëren van de visuele esthetiek van de film. De ideale kandidaat moet creatief zijn en in staat zijn om de visie van de regisseur te vertalen naar het ontwerp van sets, rekwisieten en kostuums.

Productiecoördinator:

We zijn op zoek naar een ervaren en georganiseerde productiecoördinator die verantwoordelijk is voor het beheren van de dagelijkse operationele taken op de set en ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt. De ideale kandidaat moet in staat zijn om effectief te multitasken en prioriteiten te stellen, en een proactieve houding hebben om problemen op te lossen en het team te ondersteunen.

Geluidsman/Vrouw:

We zijn op zoek naar een ervaren geluidsman/vrouw die verantwoordelijk is voor het vastleggen van hoogwaardig geluid tijdens the shoot.

Scriptcontinuïteit:

We zoeken een nauwkeurige en georganiseerde scriptcontinuïteit die verantwoordelijk is voor het bijhouden van consistentie in dialoog, actie en rekwisieten tijdens the shoot. De ideale kandidaat moet oog hebben voor detail en in staat zijn om effectief te communiceren met de regisseur en cast.

First AC (1st Assistant Camera):

We zijn op zoek naar een ervaren first AC die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de cameraman bij het opstellen en bedienen van de camera. De ideale kandidaat moet bekend zijn met verschillende cameramodellen en lenzen, en in staat zijn om snel en nauwkeurig te werken.

Productieassistenten (PA's):

We zoeken enthousiaste en hardwerkende productieassistenten die bereid zijn om verschillende taken uit te voeren om de productie soepel te laten verlopen. De ideale kandidaten moeten flexibel zijn en bereid zijn om te helpen bij verschillende aspecten van de productie, waaronder opzetten, opruimen, en het assisteren van cast en crew.

Montage:

We zijn op zoek naar een ervaren editor die verantwoordelijk is voor het monteren van de film tot een samenhangend geheel. De ideale kandidaat moet bekend zijn met verschillende montageprogramma's en in staat zijn om een verhaal te vertellen door middel van beeld en geluid.

Sound Designer:

We zoeken een ervaren geluidsontwerper die verantwoordelijk is voor het creëren en bewerken van geluidseffecten, dialogen en muziek om een meeslepende soundscape voor de film te produceren. De ideale kandidaat moet bekend zijn met verschillende audio-bewerkingssoftware en -technieken, en in staat zijn om geluiden te manipuleren en te combineren om de gewenste emoties en atmosfeer te bereiken.

Colorist:

We zijn op zoek naar een ervaren colorist die verantwoordelijk is voor het aanpassen en corrigeren van de kleur en het uiterlijk van de beelden om de visuele esthetiek van de film te verbeteren. De ideale kandidaat moet bekend zijn met kleurnabewerkingssoftware en -technieken, en in staat zijn om kleurcorrecties en grading toe te passen om een consistente en professionele uitstraling aan de beelden te geven.

Componist:

We zoeken een getalenteerde componist die verantwoordelijk is voor het creëren van originele muziek voor de film. De ideale kandidaat moet creatief zijn en in staat zijn om muziek te componeren die de emotionele toon van de film versterkt.

Language requirements
Dutch

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst16-04-2024
Expires 10-05-2024
366